Frp og kultur

Det er meget sjeldent at FRP egentlig overasker meg stort. Det eneste det trengs er en skandale eller en form kriminalitet der en person fra en etnisk gruppering er innblandet så skriker de i kor. det er jo alltid vi andre som ikke har forstått og Frp som har blitt mobbet. De har jo sagt ditten og datten i årevis og hadde vi bare lyttet til dem hadde alt gått så meget bedre. Deres egne feiltrinn ikke rent få, men de er ikke så utrolig morsomme å snakke om. Vel nok om det, må har de etter å vert ute av forsidene og holmgang en stund er de på krigsstien igjen. Nå er det atter en gang innvandrerne her i landet det er et eller annet galt med. Våre kjære beskyttere i Frp er nå bekymret for den kulturpåvirkningen de har på oss. Når en representant for høyre kritiserte Sandberg var det selvfølgelig hun som var en rasist. Logikk har ikke vært den representanten sin store styrke. Påvirkning fra andre kulturer kan faktisk være negativt. Jeg tenker da helst på alle de frperene som nå har bosatt seg i Spania. At partiet nå skal innvandrere det vakre landet med sin evige syting og norsk alkohol kultur er et meget alvorlig. Frekke er de også for tror dere at disse personene virkelig har tenkt å lære seg spansk, neida her skal de danne en norsk koloni der de stort sett kan gjøre som de vil. Spise sin norske mat og feire 17 mai. Skulle ha likt å ha sett hva som hadde skjedd hvis spanske myndigheter hadde stilt de samme kravene for disse folkene. Men her gjelder selvfølgelig ikke de samme reglene. Vi er jo norske og har penger og har ikke tenkt og drive kebab kiosker og be til gud som vil at alle skal være terrorister. det er vel som George Orwell sa det så bra: Alle er født like, men enkelte er født mer likere enn andre.
Lurer på om Frp tenker like mye på den enorme amerikaniseringen som har preget Norge de siste femti årene. Vi har jo snart 7 eleven, burger king og Mc Donalds overalt mens coca cola har blitt den nye norske nasjonaldrikken. Men det betyr vel ikke så mye for et parti der man helst ønsker at Norge skal bli USA sin 51 stat og at George Bush skal få Nobels fredspris. Det er helst kulturen til mennesker med annen hudfarge og annen religion man må skyve under teppet. Som sagt ikke noe som helst nytt under solen.
Et åpent spørsmål blir alltid hvis Frp er så opptatt av norsk kultur hvorfor har de utelukkende gjennom alle år unngått å støtte kultursektoren og kulturtiltak her i landet. Hver eneste gang det blir snakk om det er et eller annet som bør prioriteres som blant annet billigere flesk og alkehol. Vel listen kunne fortsette i det evige. Hvis dere syntes dette er et usaklig angrep på Frp så gjerne gjør det. Men jeg syntes det er på tide at de liberale kreftne i dette landet tar opp kampen mot de ideer og tankegods Frp har så ikke dette landet risikerer å bli et kaldere samfunn. Og samtidig risikere å bli latterliggjort i resten av verden. Det får holde med at bush styrer i USA om ikke Frp og Hagen skal få styre Norge.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s