Fornyet tillit til FN

http://www.dagbladet.no/kultur/2005/03/22/426902.html

I en tid da enkelte prøver å skape negativ blest om Fn og at organisasjonen har gått ut på dato er det fortsatt viktig at de som forsvarer den står på barikadene. Innlegg i enkelte blogger her inne ( trenger ikke å nevne hvilken siden vedkommende snart oppdager dette innlegget ) gjør sitt ytterste for å skade synet og nødvendigheten av forpliktende internasjonalt arbeide. Det var Buch som hadde rett og Fn som hadde feil sies det. Vel nå var det vel Buch som talte usant i Fn og samtlige allierte. Saken er at inetrnasjonalt sammerbeide og forpliktende kjøreregler er mer nødvendig nå en noensinne. For dem som ønsker FN vekk burde lese historie og se hva som skjedde sistgang alle på død og liv skulle opptre med sine snevre egoisme på egenhånd. Det er mye som kan bedres i Fn, derfor burde dere alle klikke på linken over å lese innlegget til Fn øverste leder.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s