STOPP MOBBINGEN

Jeg ble faktisk meget glad når jeg hørte Kjell Magne Bondevik sin nyttårstale på nyttårsaften. At de er på tide og ta et oppgjør med mobbingen er jeg så hjertelig enig i. Derfor har jeg noen utfordringer her til Bondevik som jeg absolutt mener han fortest mulig burde se på.

Homofile mennesker blir av en del fundamentalister her i Norge kraftig diskriminert. Blant annet har lederen for livets ord i Bergen Envald flåten sammlignet homofile med griser og utalt at homofil livsstil er det samme som voldtekt. Slike utalser er ikke bare blankt løgn, men de er så grove at jeg forstår ikke at voksende mennesker som kaller seg kristne kan komme med slikt. Uttalelsene miner meg sterkt om nazistene sine forsøk på å sammenligne jøder med rotter. Sist gang jeg sjekket var kristendommen er religion der hovedmålet var nestekjærlighet, men kanskje jeg har misforstått.
En annen sak som jeg også synes Bondevik fortest mulig burde gjøre noe med er trakasseringen av personer som kjemper for allmenne menneskerettigheter. Jeg tenker da på de som kjemper for det palestinske folk sine rettigheter, men blir av en enkelte frimenigheter i dette landet fremstil som antisemitter. Hvordan mennesker som kjemper for menneskerettigheter kan få et slikt stempel undrer meg en del. Men uansett er dette en meget grov form mobbing.
Jeg kunne sikker ha laget en enorm ønskeliste, men jeg skal begrense meg. Men allikevel er det en ting til jeg synes Bondevik burde ta opp.
Man kan faktisk få inntrykk av i dag at alle muslimske menn er terrorister og har lyst til å ødelegge hele lander vårt så fort  de bare kan. Dette er meget stygge påstander.
Jeg håper at Bondevik gjør talen sin til praktisk handling og at han følger mine råd. Selv om jeg har en mistanke at han ikke kommer til å gjøre det. Men jeg kan bli positivt overrasket. Håper inderlig det.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s