Dårlig av Norge

http://www.dagbladet.no/nyheter/2005/04/15/428982.html Atter en gang viser Erna Solberg sin fullstendige sammvittighetsløse og kalde holdning ovenfor asylsøkere i Norge. Er det en asylsøknad som burde bli invilget i år så er det denne. Men prsset fra fra de såkalte Israelvennene ( morsomt navn ) og Sharon har vel vært for stort. På tide at folk med et hjerte for menneskerettigfheter sier klart ifra. Dette gjør meg ikke akkurat stolt over å være norsk.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s