Aung San Suu Kyi

Aung San Suu Kyi

I årevis har hun kjempet for sitt folk uten at det ser ut til at verden rundt alltid har brydd seg like mye. Fredsprisen funn fikk for noen år tilbake har satt landet mer i fokus og myndighetene har blitt satt under enda større press for å gjøre forandringene, uten at det går noe særlig kjapt. Myndighetene har gjort det ytterste for å stoppe henne og sitter stadig vekk i husarrest, men det ser ikke ut til å sake henne tvert derimot. Jeg velger å sette henne opp i denne bloggen for det hun er en person som fort ser ut til å gå i folks hukommelse. Etter 11 september tragedien har fokuset vært Alt for lite til 0personer som dette og det er meget synd.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s