Nordmenn er kreative i senga

Denne var en overskriftene i dagens dagblad.  I en avis som påroper seg sterke meninger kan jeg ikke annet enn å si at denne nyheten må være meget viktig for den norske befolkning. Når opprøret i Frankrike nå har holdt på i ti dager, at tusener på tusener kan sulte i hjel i løpet av vinteren i Pakistan er selvfølgelig ikke like inntresant som om at nordmenn liker å ha sex på offentlige toaletter og at de eksperimenterer mer en før. Når jeg først nevner dette er det ikke fordi dette er første gangen dagbladet spriter opp sidene sine på denne måten, men jeg mener det er på tide med en debatt om hvordan norsk media fungerer. Dagbladet er heller ikke den eneste avisen som gjør dette og Se og Hør har faktisk en godt argument når de klager på momsreglene diskriminerende på dem, forhold til gutta i Akersgaten. Både VG og Dagbladet virker som mer en blanding ukeblad, kjendisblad, forum for sex undersøkelser, der nyhetene og de store linjene kommer i andre rekke.
Dette skal være den fjerde statsmakt?? De som skal ta opp kritiske forhold i samfunnet å lede til debatt?? Jeg er virkelig skremt hvis så er tilfellet. Takk og pris er det nok av andre mennesker der ute som viser sitt ansvar bevist.

3 kommentarer

  1. Dette bør ikke overraske. Avisen Bygdeposten forsøkte for få år siden å skrive om noe seriøst. Vi ser jo hvor lenge redaktøren fikk lov til å fortsette i stillingen. «Dette er en trist historie som kunne vært unngått dersom…».

    Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s