Diverse godbiter fra regjeringen

Regjeringen viste i år at man kan vinne så lenge man har mye penger og ungår enhver form for politisk debatt. Når store deler av media ser ut til å mene det samme så kan det jo ikke gå feil. Uannsett så slapp det litt kritiske artikler igjennom i året som gikk, men som jeg desverre ikke rakk å skrive så særlig mye om. Men uannsett her er linkene  med noen korte kommentarer til. Så kan dere jo kose dere med dem og eventuelt lage egne gode bloggartikler om dem.

Sekretær i særklasse: Er det en minister? er det en rådgiver? er det en serkretær? Hvem vet det egentlig?

Jeg ønsker Karita alt godt: Mange var ikke sene om å forsvare sin sjef når denne boken kom ut. Utrolig hvor fort enkelte i å klarer å lese bøker.

Varsler høyere bilavgifter: Enkelte ønsker at miljøavgifter skal bidra til miljømessig avferd. For regejringen er det bare en helt ordinær avgift.

SV og SP har akseptert overvåkning: Arven etter Håkon Lie ivaretat.

Grete Farmo sin revansj: det at denen kvinnen godtok overvåkning av medlemmer av ens stortingskomite som var satt ned for å se på de hemmelige tjenestene ( sjekk ut Håkon Lie, lundkommisjonen ) ser nå ut til å være glemt.

Uenigheter om flyktninger i SP: Den har allerde godtatt Ap sin frp dreining i flyktningpolitikken, nå tar de debatten internt.

Lo bruker uorganiserte: Regjeringspartneren lever ikke helt opp til sine egne prinnsipper.

Jeg vil ikke delta i noen debatt: Jens Stoltenberg kommenterer boken til Karita Bekkemellem.

Jens må være landets dårligste leder: I sin selvbiografi skriver Karita Bekkemellem at Jens Stoltenberg oppførte seg både pinglete og feigt da han ga henne sparken.

Ap velgere sier nei til leteboring utenfor lofoten: 40 prosent av Arbeiderpartiets velgere sier nei til leteboring etter olje utenfor Lofoten.

101 skoler lagt ned under de rød-grønne: Landslaget for nærmiljøskolen reagerer sterkt på at det har blitt over hundre færre offentlige grunnskoler i løpet av de årene den rødgrønne regjeringen har styrt Norge.

Vil ikke åpne for homofile blodgivere: Senterungdommen krever at helseminister Anne-Grete Strøm-Erichsen (Ap) inkluderer homofile som potensielle blodgivere. Det er imidlertid ikke aktuelt, ifølge Helsedepartementet.

Fraværende feig og pinglete: Eks-statsråd skriver bok om regjeringsavgang, eget selvmordsforsøk og en alkoholisert far som tok til flasken etter å ha skutt og drept kjæresten med et vådeskudd. Trond Giske skal ha prøvd seg på et komplott for å bli nestleder i Ap. Ærlighet varer lengst, mener Karita Bekkemellem

Giske avsier Karita påstand: Trond Giske avviser påstand om konspirasjon rundt nestlederstriden i Ap.

Faremo tar ikke selvkritikk:  Beklager ikke at en mann ble diskriminert og forbigått av en kvinne ved en viktig ansettelse i Forsvaret.

Truer med veto mot datalagring: Høyre sender i dag en fyldig kravliste til statsminister Jens Stoltenberg. Hvis Høyre ikke er fornøyd med svarene, er partiet klar til å bruke reservasjonsretten mot EUs datalagringsdirektiv, ifølge Erna Solberg.

Norge tjener på vaksinen: Kanskje ikke så rart at regejringen gjør sitt ytterste for å skape hysteri blandt den norske befolkningen.

Vel dette var et lite utvalg, men jeg kunne sikkert ha tatt for meg en rekke ting til. Dette er en måte å rydde opp på og starte dette nye året med blanke ark. Denne bloggen skal ikke hvile i det året som kommer.

Én kommentar

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s