FRP karrikaturene

Siden FRP slår store slag for ytringsfriheten for tiden så burde de vel syntes at dete r helt greit at man trykker litt moro om dem også.

7 kommentarer

 1. Du kommer helt sikkert ikke til å få verken dødstrusler eller harde reaksjoner. Sånn imotsetning til hva som skjer når noen trykker såkalt krenkende materiale av islam.

  Liker

 2. Siden frpere syntes det er så gøy å spre moromme bilder av ander så bør de vel lovprise dette som et innslag i debatten. Hvorofr er man en seriøs debbetant når man fornærmer muslimer, men en useriøs en når man fornærmer frpere?

  Liker

 3. Til pastor Trond:
  Du må jo skjønne det at det er fordi FrPere er mye bedre mennesker enn andre !!! Se på f.eks. Ib Thomsen, som nå skal inn å detaljstyre først innkjøpsordningen til å IKKE utgi en bok om en av Norges mest betydningsfulle politikere de siste 30 år (det er visstnok kameraderi), og etterpå overstyre NRK som ønsker å endre programrekkefølgen på NRK Super. Dette tullet kan bare komme fra FrP.

  Liker

 4. Tore: Vel her sjkal jeg faktisk ta frp i forsvar. Dette dreier seg ikke om kun en barnebok, men en bok som hyller ukrtisk en statsminister for det sittende regjeringspartiet. Slik gjør man ikke ihvertfall ikke med skattebetalerenes penger.
  Når det gjelder frp og nrk er jeg helt på linje emd deg.

  Liker

 5. Spørsmålet er vel heller om venstrefløyen tåler at noen sprer morsomheter om dem. Selveste Karpe Diem synger om å brenne FPU’ere, skulle likt å høre reaksjonene om noen sang om å brenne Venstre Ungdom eller AUF’ ere for den saks skyld.

  Liker

 6. Anonym: Unge Venstre og Venstre har allerede f¨ått mange morsommheter rettet mpot seg som antisemiitt, lanssviker osv os. Dette har nærmest blitt dagelig gjøremål fra enkelte sinnabloggere på nett. tro meg jag har fått høre mye når jeg har drevet valgkamp og stått i valgboden på torgallmenningen.

  Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s