Innvandrings regnskapet som ikke helt passer inn i debatten

Muslimene flommer over i dette landet og de føder unger i ekspressfart slik at vi snart blir en Islamsk stat. Dette er en påstand man finner representert i flere miljøer i norge, men hovedsakelig i Frp of Demokratene pluss litt i Krf. Men er dette tilfelle?

Av alle innbyggerne i Norge er 6,9 prosent utlendinger. Dette viser ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå. Hele 66 prosent har europeisk statsborgerskap, eller nærmere bestemt 220.374 personer.
Auda dette stemte ikke helt med det enkelte forsøker å overbevise oss.

Hvis ikke det var nok å viser det seg at seks av ti innvandrere i Norge er fra land der kristendommen er den største religionen.Reaksjonene har latt vente på seg, men de kommer nok. Disse undersøkelsene har jo blitt utført og manipulert av muslimelskende politisk korrekte og ikke av folk flest.

5 kommentarer

  1. Nei, Trond, nå må du ikke komme trekkende med fakta, det ødelegger som kjent enhver god diskusjon.
    Du burde kanskje tilføye at Øst-europa og øst-asia (Thailand og F.) er populær kilde for arrangerte ekteskap, da mellom halvgamle norske ungkarer med «møkje penge» (Frp-segmentet) og damer fra de nevnte landene. En stor del av innvandringen fra Øst-Asia er slike ekteskap.

    Liker

  2. Vil du slutte å gå rundt som strutsen så kan du jo følge med på bloggen min. Så lærer du også noe nytt og kanskje er det tid for å reflektere litt, du som mener Idas blogg er søppel (hun skriver en fjortis-blogg men hun vokser nok opp hun også skal du se).

    Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s