Det er ikke lett å være i regjering

Det kan ikke være lett og ville alt og dekke over at man ikke klarer det med å kritiserse andre. Sv har et svar på deres kamel sluking. Det er enten å gi skylden på Bondevik eller prøve å skremme med frp. Vel la meg her gi en liten oversikt over hvor godt arbeid regjeringen gjør for tiden. 

230 skoler lagt ned under de rødgrønne

AP politikker fikk 1,8 millioer av norske skog: Arbeiderpartipolitiker fikk godt betalt for å hjelpe Norske Skog med å få en andel av regjeringens krisepakke.

Stortinget mot en slapp vår: Nesten ingen store saker ventes oversendt fra regjeringskvartalet til Stortinget i vår.

Oddekalv: Sv er blitt lurt: Miljøvernforbundets Kurt Oddekalv (52) tror ikke det vil bli CO2-rensing på Mongstad så lenge han lever. Han mener SV ble lurt med på noe som aldri lar seg realisere.

Fylkesleder mener SV bør vurdere regjeringsbrudd: Fylkesleder Roy Eilertsen i Østfold SV mener partiet må vurdere å bryte med regjeringen på grunn av asylpolitikken.

En av de mest pinelige situasjonene i stortinget:  Det mest provoserende i dag var at Stoltenberg ikke snakker sant. Dette var en av de mest pinlige situasjonene jeg noensinne har sett i Stortinget, sier Frp-leder Siv Jensen.

SV må trekke seg: Sosialistisk Ungdom mener moderpartiet SV må vurdere å gå ut av regjeringen.

Krever at SV skises: Tidligere Ap-statsråd og fylkesrådsleder Odd Eriksen krever at Arbeiderpartiet skjærer gjennom og sørger for at SV ikke står i veien for et mulig oljeeventyr utenfor Lofoten.

Obama verner-Jens venter: President Barack Obama løser sin oljefloke i nord ved å verne området som er USAs svar på Lofoten og Vesterålen.Rundt nyttår skal regjeringen bestemme seg for om Lofoten og Vesterålen skal åpnes for olje- og gassvirksomhet.

En fryktelig dårlig sak for SV: Valgforskere tror SV nærmer seg grensen for hva partiet kan tåle av miljønederlag etter utsettelsen av CO2-rensing på Mongstad.

 Månelyst på Mongstad: Gasskraftverket på Mongstad slipper ut like mye som 600.000 privatbiler, skriver Gunnar Stavrum.

Som sagt det kan ikke være lett for Sv eller Senterpartiet dette her. Kan de ikke snart innrømme at vi har en et parti regjering og SV og SP ikke er noe annet enn et lokalag av arbeiderpartiet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s