Støttet kontroversiell Facebook-gruppe

Stortingsrepresentant Ulf Erik Knudsen (Frp) er medlem av ei Facebook-gruppe som heter «Vi som krever en ikke-muslimsk taxisjåfør, meldte seg ut da NRK tok kontakt.

i sitt forsvar sier han: Min tilknytning til denne Facebook-gruppen er et uttrykk for at ytringsfriheten må forsvares.

Det er fint at han er så prinsipiell, men hvorfor meldt han seg da ut av gruppen når nrk tok kontakt? Er det så lett å få Knudsen til å bryte sine prinsipper?

Videre kommer han med ting som har lite med sammenhengen å gjøre og som er delvis feil. Han sier blant annet dette: Når det gjelder voldtekter i Oslo, så har det skjedd flere ganger at overgriperen har muslimsk bakgrunn, mens offeret har vært av vestlig eller norsk bakgrunn, sier Knudsen.

Hva har dette med muslimske taxisjåfører og ytringsfrihet må gudene vite, men Knudsen er ikke kjent for sin logiske sans.  Når det gjelder voldtekter så temmer ikke helt. Det at de fleste overfallsvoldtekter er av en med annen etnisk opprinnelse er ikke det samme som å si at flertallet av voldtekter er det. De fleste voldtekter foregår ikke i mørke bakgater eller av overfallsmenn, men innenfor huste fire vegger og andre arenaer. Det er klassisk av frp og ta et utsagn å vri det til noe helt annet, men dette burde vi vært spart for.

Gruppen har ikke et navns som tilsier at den protesterer mot de Taxi sjåførene som prostesterte, men muslimske taxisjåfører generelt. Knudsen bør derfor ikke kalle det idiotisk når han får spørsmålet om hvorvidt han er imot muslimske taxisjåfører. Men alle vet at i frp land er et ubehagelig spørsmål eller et spørsmål de ikke har svar på et idiotisk spørsmål.

3 kommentarer

  1. Hva med nei til samiske taxisjåfører eller svartinger bak rattet? DA ville det iallefall blitt rabalder. Men putter man inn ordet muslim har det visstnok noe med ytringsfrihet å gjøre. Det er en gal verden.

    Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s