Frp politiker ikke som folk flestStortingsrepresentant Karin Woldseth (Frp) skriver i et brev til Stortinget at hun synes det blir for mye å skulle dele flykabin med «krabbende skoleunger» og «hylende spebarn» når hun er på tjenestereise.

Vet at denne saken ikke er ny, men jeg syntes allikevel at folk flest bør minne som den. Det er ikke første gangen at Frp leker at de er litt emr verdt en folk flest. Leser dere flere eldre innlegg i katogorien frp koden akn dere se hvordan frp bruker deres kjære skattepenger til private bidrag til sine egne politikkere.

Én kommentar

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s