Tjen folket eller drep folket


 

Vi blir fremstilt som kommunister med lange hoggtenner som gyver løs på idealistiske unge piker, for å suge ut hjerteblodet deres. Noen journalister har sett for mye på vampyrserier. True Blod er ikke virkeligheten, sier Kjell Gunnar Larsen i Tjen folket til Nettavisen.

 

I og kommunistisk stil er å benekte alt å fremstille det som en konspirasjon uansett hvor klare bevisene er helt normalt. Når det gjelder fremstillingen av tjen folket så syntes jeg derimot at de har sluppet meget billig unna. For når det gjelder lesing av historie har de fleste personene i denne organisasjonen ikke fått med seg  særlig mye. I likhet med Vigrid eier ikke personene i denne organisasjonen noe som helst form for skam.

 

Mens en del venstresiden faktisk erkjenner at en del galskap har skjedd i sosialismen og kommunismens sitt navn så fortsetter tjen folket i likhet med NKP å holde fast på gamle myter. Til og med i NKP har man erkjent at Stalin faktisk ikke var en hyggelig person, men i Tjen folket der støtter de denne massemorderen fullt ut. Selv om han var en person som tok livet av minst like mange mennesker som Hitler og hadde minst like mange konsentrasjonsleire.

 

Stalin er en ting, men her dyrkes også støtte til en annen despot ved navn Mao. Tjen folket har fått med seg at demonstrasjonene på den Himmelske freds plass, men hva de skriver om hendelsen bør få de fleste til å sette kaffen i halsen. De skriver blant annet dette:

Arbeiderne demonstrerte for å få tilbake rettigheter de hadde under Mao Zedongs styre under parolen «Gi oss vår frihet tilbake!»

 

Hadde Tjen folket lest litt hadde de fått med seg at det var demokrati demonstrantene ønsker og ikke å gå tilbake i tid. Tjen folket avfeier alle andre spekulasjoner som resultat av den borgelige pressen.  Mao var ingen demokrat, men en diktatorisk despot i likhet med Stalin.

 

Kjell Gunnar Larsen må gjerne fremstille seg som offer når han blir møtt med kritikk, men det hadde vært mer troverdig hvis han faktisk klarte å svare for seg. Det blir rimelig patetisk når en mann som representerer en organisasjon med slik menneskefiendtlig syn og en forvridd syn på historien skal snakke om andre sin moral

 

Tjen Folket har takk og pris nærmest ingen oppslutning. Men deres eksistens viser at man aldri kan ta lett på historien og mangel på utdannelse og kunnskap kan føre med seg en totalitær og menneskefiendtlig forståelse av verden.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s