Utfordrar iTunes og Spotify ?


Fem gründerar frå Gulen har teke opp kampen med dei største aktørane på musikkmarknaden.

Beat heter denne tjenesten, men den må ikke forveksles med bladet beat Det er poitivt at det kommer flere alternativer til lovelig digetal nedlastning, men er iegentlig dette tilbudet noe å ope hurra for? det syntes ikke jeg på noen som helst måte.

Etter å ha sjekket ut tjenesten så viser det seg at de tilbyr låter for 5 kroner i mottsettning til mange andre som tar 8 kroner. Men få å få denne prisen må man være medlem noe som koster deg 20 kroner i uken.
På den måten er du nærmest pliktet til å kjøpe en masse låter per uke for at medlemskapet skal lønne seg så overhodet. Men regnsestykket når alt kommer til alt stemmer ikke helt med virkeligheten og lønnsomheten blir minemal.

På albumsiden var prisene helt greie, men ikke stort bedre enn platekompaniet sine mp3 butikk som ikke har den samme bindingen og krav om meldemskap.

Knyttet opp mot sosiale nettverk eksisterer heller ikke for øyeblikket, noe som i seg selv er meget gammeldags.

For billigste spotify abonoment betaler man kun 49 kroner i måneden. For spotify for 99 kroner kan man i tillegg høre på sine spilleliser i off line modus.
 Et annet spørsmål blir jo om hvorvidt man gidder å bruke masse penger på å ha en rekke låter på maskinen som man fort blir lei av, når man har en skikkelig streaming tjeneste til en meget god pris.

Kunne sikkert ha nevnt en del mer, men Jan Omdal i Dagbladet sier det så mye bedre.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s