Direktevalg til bydelstyrene det eneste rette

Det er takket være Venstre at byen igjen har fått bydelstyrer, men i motsetning til byrådspartiene ønsker vi mer ut av bydelstyrene enn de er villige til. Foreløpig har ikke byrådet vist noen helst vilje til å gi bydelstyrene noe som helst mer innflytelse, men utelukkende brukt bydelstyrene for å innsette sine egne lojale fotsoldater for å passe på at byrådet ikke skulle finne på å bli møtt med kritikk.

Venstre ønsker et mer dymanisk og velfungerende bydelstyre. I tillegg til å gi det mer innflytelse ønsker vi å innføre et direktevalg til bydelstyremne. Slik kan borgerne i bydelene selv bestemme hvem som skal representere dem som i et skikkelig demokrati.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s