Ny giv for Laksevåg

For en stund tilbake fokuserte sydvesten på den manglende representasjonen fra Laksevåg i bydelstyret. Uten å nevne nav syntes enkelte politikkere at dette ikke var noe problem, med tanke på at bystyrerepresentantene representerte hele byen.  Ser man på levekåprsundersøkelsen og hvordan bydelen vår havner nederst på listen når det gjelder prioriteringer kan man trygt si at dette er galt. Nå er det ikke uvanlig at politkkere glemmer derfor trenger vi nå å få valgt politkkere fra vår bydel inn i kommunestyre ved ved valget 2011. Jeg anbefaller derfor alle til å aktivt benytte dere av ordningen med slengere og kommuleringer. Ikke bare ved kommunestyre, men også når det gjelder fylkestingsvalget. Det har vist seg at når velger sier ifra så gir det resultater.

Men vi  Venstre syntes ikke at dette holder på noen som helst måte. Vi ønsker at dere skal ha et ord med når det gjelder de sakene vi skal kjempe for. Under sist valg var Venstre et v de partien som hadde egent program for Laksevåg, noe vi ønsker å gjenta ved neste valg. Derfor innviterer vi dere lesere og innbyggere på Laksevåg til å komme med innspill til programet. Ingen sak er for liten eller for stor til at den kan bli tatt med o btraktning. Dere kan melde meg på trondt@venstre.no

Ser frem til gode innspill og en ny giv for Laksevåg bydel i årene som kommer.

Trond Wathne Tveiten

Bydelstyrerepresentant for Venstre på Laksevåg

6 kommentarer

 1. Hvis man vil få til forbedringer på Laksevåg,synes jeg venstre er helt feil parti å satse på.Venstre,slik jeg ser det,er på vei ut av norsk politikk både sentralt og lokalt.Etter sauebondens fantastiske opptreden foran siste valg,sitter partiet igjen med to representanter på tinget.En tilsvarende reduksjon forventes også ved lokalvalget neste år.På denne bakgrunn er venstre feil hvis man ønsker raske endringer på laksevåg.
  For innbyggerne på Laksevåg,kan det vise seg at det kan svare seg å stemme på noe
  annet enn venstre.
  For Trond W Tveiten,som har som mål å forandre verden,må det være fullstendig skive-
  bom å forsøke dette med venstre som redskap.Andre har feilet med mye bedre redskap
  enn dette.Men for all del;Lykke til.

  Liker

 2. Trygve Hagland:Nå har partiet Venstre faktisk fått over 2000 medlemmer siden sist valg så dødt er det på langt nær. Vi har fått dødsdommer over oss før, men det viser seg at det nærmest alltid har slått feil. Hadde du fulgt litt med så hadde du sikkert fått med deg at det er lokalvalg i 2011 og ikke stortingsvalg.
  At du ikke liker Venstre er helt greit, men skal du angripe partiet hadde det kanskje vært en fordel å komme med noen politiske argumenter.
  Uansett skal jeg fortsette kampen min for Bergen by og Laksevåg.

  Liker

 3. Når det gjelder å følge med,synes jeg du tuller litt.Hvis du prøver å lese min kommentar
  en gang til,vil du kanskje oppdage en setning som ser slik ut:En tilsvarende reduksjon
  forventes også ved lokalvalget neste år.Så bare for å ha det helt klart,jeg følger med.På
  den annen side bør kansje du lese hele kommentarene du får.
  Når det gjelder venstre,så anser jeg Sponhein`s manglende samarbeidsvilje,som den
  direkte årsak til at vi i dag har en rødgrønn regjering.

  Liker

 4. Trygve Hagland: Er du frp politikkeren emd samme navn? Hvis så er tilfelle begynner jeg å bli ganske lei av kommentarer fra dere.
  Det er så herlig høre folk som fortsatt sutrer lover Sponheim Frp raste ned på meningsmålingende med nærmere ti prosent i året før valget. Allikevel er det Lars SSponheimn som får skylden.
  På valgnatten viste Lars Sponheim seg frem som en ekte god liberaler, men Hagen dreit seg ut med våset sitt som han har gjort så mange ganger før.
  Når det gjelder Venstre så går det faktisk fremover og vi stiller liste enda flere steder neste år en sist gang. Så får vi håpe at velgerene ser skrekkeksempelet Bergen på hvordan frp faktisk er med å ødelegge Norge.

  Liker

 5. Hvis venstre er så fantastiske, med den beste politikken,hvorfor er da FRP fem ganger
  større enn venstre ? Noen mennesker har store problemer med å se verden slik den
  virkelig er. Venstrefolk er noen av dem.
  Dette er sluttreplikk fra meg.Ha en fin dag.

  Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s