Positivt med Litteraturhus

 

Venstre synets det er kjempefint at man endelig har fått et litteraturhus i Bergen. Dette har vært en suksess i Oslo med det store litteratur og forfattermiljøet vi har i Bergen var det bare en selvfølge at vi fikk det på plass her i Bergen også.

 

Det er nå viktig at kommunen støtter helhjertet opp om litteraturhuset, ved blant annet å gi økonomisk støtte. Venstre vil ta dette opp med byrådet ved første anledning for å sikre oss om at dette tiltaket kommer inn i neste års budsjett

 

I Oslo har litteraturhuset blitt et hus for samtaler om litteratur, men ikke minst en arena for viktige samfunnsdebatter. Det har blitt en nøytral grunn for alle typer mennesker der de uavhengig av religion og kulturell bakgrunn kan møtes for å utveksle meninger om viktige tema. Venstre ønsker dette velkommen og håper at enda flere byer og kommuner kopierer dette tiltaket. Man trenger mer kultur og debatt, ikke mindre.

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s