Vårt Bergen om 25 år del 2

 

Terje Haugom sine fargerike innlegg om Islamsk maktovertagelse har nærmest begynt å bli en tradisjon her i Ba.

 

Torsdag 18. november blåste han i trompeten selv og presenterte oss hvordan Bergen kom til å se ut om 25 år hvis muslimene fikk overta. Jeg kunne sikkert skrevet et innlegg om forskjellen på muslimer og at det ikke finnes noe folkeslag som heter Islam, men de fleste av oss vanlige dødelige har forstått det allerede så jeg lar det ligge.

 

Siden Terje Haugom vil presentere oss for konspirasjonen muslimsk maktovertagelse så skal jeg presentere dere for min konspirasjon, nemlig demokratene overtar makten om 25 år. Det som nå kommer er selvfølgelig inspirert av Terje Haugom sitt original innlegg.

–         Der en moske eller tempel fra en annen religion sto er nå revet. Tilbake står husene til den nye kristen orden som skal passe på at alle mennesker holder seg kun til den protestantiske kristne tro.

–         På fisketorget står gapestokkene der alle som ikke tror på Gud, tilber Vidar Kleppe eller som mener noe annet enn det demokratene oppfatter som god norsk væremåte kan bli hetset fritt. Etter mønster fra den Spanske inkvisisjonen skal enhver nordmann som tilber fremmede guder bli stilt til dom.

–         I neste uke er det å henge de siste liberale og multikulturelle som våger å etter påbud fra yppersteprestene i Demokratenes sitt presteråd.

–         En arbeidsgruppe, som ikke er funnet verdige til å komme inn i kirken er på vei til jobb i nygårdsparken. Der skal de grave et hull slik vi kan plassere likene fra de siste mørkhuda, fremmedkulturele og enhver nordmann som ikke lever opp til de ypperste norske påbud og forbud.

–         Noen Nordmenn med bunader er på vei til butikken for å kjøpe grønnsaker. Bunaden forteller at de er riktige etniske gode nordmenn. Klærne de hadde før som kunne ha enn viss inspirasjon av fæle utenlandske skikker er brent på et digert klesbål på Festplassen forrigge uke.

–         Den norske nasjonaldagen er alle pålagt og feire. Da skal man hylle kongen, prise herren og kun spise og drikke norsk. Et hver form for fremmed flagg, musikk eller matrett er bannlyst.

–         Ingen i Norge får tenke annerledes lenger. Partipolitisk arbeid er lov, men kun hvis man sverger ed til det urnorske, tilber gud og hater alt som lukter fremedkulturelt. Utestedene i Bergen får servere hjemmebrent 24 timer i døgnet og fyllematen på vei hjem er strengt regulert. Man kan få dispensasjon fra forbudet mot pizza, men eller er det kun gode norske pølser i brød som er lovlig. Alt som lukter kebab og suchi er strengt forbudt siden det kan ødelegge moralen til det norske folk.

Du som syntes dette var fælt å lese: Utviklingen er på gang. På nyhetene må vi plages med trakassering på innvandrere og jobb nekt for dem med fremmede navn. De kristen konservative med bibelen i hånd får fritt skrike ut sin vrede mot enhver person som tror annerledes, elsker en av samme kjønn eller som ikke tror at alle muslimer er voldtektsforbrytere og okkupanter.

Oss i Venstre prøver å vekke folk fra dette nasjonalistiske vrøvlet og si ifra at nok er nok ? for lenge siden

 

Godt valgt og åpn øyene deres for en vindunderlig ny liberal verden.

 

3 kommentarer

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s