Hvor er dere?

Fordelen med bydelstyret var at Laksevåg endelig hadde fått en organ som kunne som kunne uttale seg om saker som angikk bydelen. Nå er det allerede en kjent sak at byrådet syntes dette organet var såpass ubehagelig at de måtte legge det ned. Man skulle tro at Laksevåg har da andre politikere, men jeg begynner virkelig å lure.

 

Jeg begynte å sjekke ut dette, men til min store overraskelse var det lite jeg kunne finne. Joda de sto i Bergen politikker-register som ligger på nett, men jeg har det til gode å se hvor de har blitt av i debatten om Laksevåg saker. Verken når bydelstyrene skulle nedlegges, bokbussen forsvant og skandalen rundt oppusingsmidler i skolen kom på bordet var de deltagende i debatten. Jeg satt tre å i bydelstyret, men opplevde ikke at disse personene var særlig interessert i de tingende som skjedde der.

Heller ikke har de vist særlig stor interesse for andre saker som angår denne bydelen som Sydvesten gjentatte ganger har tatt opp.

 

Så dette bringer spørsmålet om hvorvidt vi har noen representasjon fra denne bydelen så overhodet? Det er valg til høsten og da an dette endres radikalt. Uansett hvilke parti man velger å stemme på så bør man gå igjennom de ulike partilistene å sjekke hvor de ulike kandidatene kommer fra. Men aktiv bruk av kommuleringer og slengere kan denne bydelen endelig få den representasjonen den fortjener.

 

Trond Wathne Tveiten

8 plass på Venstres liste 2011

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s