Verdensrommet kaller

Litt gammel sak, men pytt pytt.

Jeg simpelthen elsker amerikanere. Når man trodde alt var funnet opp så klarer alltid en sjel der borte å lirke ut enda en godsak. Denne gangen gjelder det blogging. En fyr har nemlig opprettet en tjeneste som gjør det mulig å sende bloggen sin ut i verdensrommet med den hensikt at noen vesener der ute skal lese den. Man får beskjed om å være forsiktig med språket for å ikke fornærme noen, noe som sikkert er riktig for dem som har byttet ut bibelen med War Of The Worlds eller en annen space film. Vel folkens hva venter vi på, det er nok av romvesner der ute som er fryktelig interessert i deres beskrivelser av fester, fyll, meninger om religion osv. Kjør på.

Sjekk saken her.  

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s