Litt kos i påsketiden

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
X-NONE
X-NONE

MicrosoftInternetExplorer4

Kjeder du deg på påskefjellet? Ikke bekymr deg for i denne bloggen skal jeg i de nærmeste dagene poste en del poster som du kan kose deg med. Siden det er påske så må jeg selvfølgelig ha noen filmer med religiøst tema. Vel det er kanskje å ta litt hardt i, men personer fra bibelen er i hvert fall sterkt representert. Jeg skal holde meg unna politiske filmer, selv om den ene filmen jeg kommer til å anmelde skapte en del sinne på den kristen konservative fløyen i USA. Jeg topper det hele med posting av litt bilder og litt politikk. God påske alle sammen

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s