Gods army 2

 

 

En dag sto jeg utenfor et butikk som skulle ha opphørssalg. Jeg gikk inn og der fant jeg Gods Army 2 for den latterlige prisen av 59,50. Etter å ha sitten en hel uke på leir i Drøbak og diskutert film og hørt sitater fra den første filmen gledet jeg med noe helt enormt.  

 

eg putter filmen i spilleren og venter på det jeg tror skal bli en stor filmopplevelse. Åpningen er faktisk meget kul der Erke engelen Gabriell i Christoffer Walken sin står opp fra baken mens asfalten smelter. I første filmen ble han kastet ned i helvete, men det så ut til at godeste Lucifer ikke var særlig interessert i å ha han der nede. Denne scenen ga meg virkelige grøssninger og store forventninger, men gud hvor skuffet jeg skulle bli.

 

Gabriel setter igang jakten på den utvalgte med å gjenopplive en ung gutt som akkurat har begått selvmord. Deretter går det slag i slag med en drøss med jeg kommer og tar deg retorikk og en mengde kvasifilosofi.

 

Selvfølgelig lurer man godeste Gabriel tilbake paradis der man tror at det hele skal ende i en siste oppgjør. Skal man lage en film triologi ver et tema som dette bør man ihvertfall forbente at man har et anstendig budsjett i bakhånd. Paradis hadde blitt forsøplet på grunn av alt det som har skjedd i krigen får man greie på. Allikevel syntes jeg at man kunne ha spandert på seg bedre kulliser enn dette. Det sorte paradis har blitt gjenskapt på en byggeplass. Ja jeg tuller ikke, hele kullisene ser ut som er en byggeplass man har fått lov til å låne til filminnspilling. Å tror du man får et fet oppgjør, neida det gjør du overhodet ikke. Plutselig har ikke gabriel krefter lenger og ender opp på gata som uteligger og tigger. Så er det hele slutt tror og håper man, men også her får man i e siste sekundene en kaller indikasjon på at det kommer enda en film.

 

Når man ser en triologi, vet man at andre filmen er en mellomstasjon på det som skal bli det store oppgjøret. Men jeg mener at man burde forlange at filmen har en viss spenningskurve og et gjennomarbeidet manus. Filmen er ikke direkte kjedelig, men jeg får ikke de helt store forventningene til film den avslutningen i film nr 3.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s