Gothika

En kvinnelig psykiater spilt av Halle Berry kommer utfor en storm på veien og må kjøre en omvei der hun finner en fortørnet kvinne. Plutselig blir alt svart før hun våkner opp på sin egen psykiatriske klinikk beskyldt for mordet på sin mann. Alt ser fullstendig svart ut og hennes beste venn Robert Downey Jr. sliter med å tro på noe av det hun sier.
Høres dette spennende ut?? Ja etter min mening høres dette meget spennende ut og en god grunnlagg for en virkelig spennende film. Blir det en bra film?? Nei det gjør det på ingen som helst måte.

Etter en frisk start virker det som om manusforfatterene ikke er i stand til å utvikle historien på noen som helst måte og sliter med å lage et godt poeng ut av det hele. Isteden forsøker man desperat å holde temperaturen oppe med den ene irriterende ulogiskheten etter den andre og når finalen kommer sitter du og er direkte irritert.
Mathieu Kassovitz har spilt en rekke roller i tidenes løp og er en helt greie skuespiller, men når det gjelder å regissere er han fullstendig elendig. Forskjellen på en god og dårlig regissør er ikke hvorvidt han har et dårlig manus eller et godt manus, men hva han klarer å få ut av det. Er man dyktig klarer man å lage en grei underholdningsfilm på en spiker.  Nå har jeg ikke sett noen av de franske filmene han har gjort, men stort kjente kan de ikke siden jeg knapt nok kan huske og verken hørt eller lest om dem.

Å lage en god thriller er en kunst som de fleste forsøker ender meget dårlig og de blir sjeldent særlig originale. I de fleste tilfeller kan det tilgis hvis håndverket er någenlunde greit nok og skuespillet fungerer her. En fallgruve som man ofte går er at man har lyst å lage en langt smartere film enn det den er med den tro at man skal skape et slag revolusjon. Her å fungere ingenting og det en film som faktisk har gode skuespillere og man skulle ha trodd kunne gi en hvis form for tilbakemelding. Det er som George Lucas skulle ha laget en thriller og etter å ha sett den siste star wars filmene vet vi jo hvor dårlig det kan se ut. Det er faktisk ingenting og irriterende som å se gode skuespillere bli gjort skikkelig dårlige noe som er faktumet i denne filmen.
Hvis ikke dette skulle være nok så gjett hvem som har lånta til filmen?? Jo da Limp Bizkit og det resultatet er enda latterligere. Se videoen og dere skjønner hva jeg mener.
Nei folkens denne filmen kan dere trygt styre unna hvis dere da ikke er noen skikkelige selvplagere.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s