Hysteri i praksis

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

Stortingsrepresentant Eirik Skutle ble idømt en bot på 10 000 kroner for å ha røyket litt cannabis, neo jeg finner ikke bare urettferdig, men et tegn på hysteri. Er der ikke litt rart at en person som begår et latterlig lovforbud som ikke skader noen andre skal bli bøtelagt mer enn personer råkjører i trafikken og risikerer andre mennesker sine liv? Det finnes mange folk med trafikkbøter på stortinget som ikke trenger å bekymre seg over sin karriere, men det må en ung mann som ikke gjorde noe annet uskyldig en å dele en joint med venner.

I USA er det ferd med å skje legaliseringsbølge, men ikke i Norge. Her skal folk som bare er i nærheten av joint straffes og folk som snakker høyt for en annen politikk knebles. I dette valget oppfordrer jeg folk til å gå nøye gjennom listene. Finner dere noen som har sagt ja til legalisering der så gi vedkommende en stemme eller en slenger.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s