Er russen så mye verre?

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

Lærer John Glenn Robertsen sier i Ba den 18.05 at han er kritisk til hvordan russen oppfører seg. Han skulle vært med meg på jobb under julebordssesongen og se hvordan middelaldrende mennesker fra alle samfunnslag oppfører seg. Etter å ha jobbet som vakt i en årrekke så er jeg mildt talt forferdet. Men som alltid er det lettere å angripe ungdommen enn å ta tak i voksende på sin egen alder. Hadde jeg fått velge mellom å ta vakter i russetiden eller i julebordsesongen så hadde jeg klart valgt den første. Man kunne gjort en lite eksperiment som besto av kle alle julebordsgjestene ut i russedresser og dermed observert dem. Da tror de fleste hadde skjønt poenget.

 

 

14 kommentarer

 1. Punkt 1: Artikkelen fra Robertsen om russen var faktisk bra.
  Punkt 2: Hvorfor i huleste drar du inn eksempel med julebord og voksne i en slik debatt??
  Har jo overhodet ikke med artikkelen å gjøre.

  Liker

 2. Johannes:
  1: Nope den var utdadtert
  2: Fordi voksene på julebord oppfører seg langt verre. Jo det hadde noe emd artikkelen å gjøre. Det har noe emd innlegget å gjøre. Skal jeg fjerene argumenter som du ikke liker fordi du mangler argumenter?

  Liker

 3. Nå er jo russetiden over (eller kanskje den har startet allerede?) – men synes du argumenter ….. snålt.
  Leser at du svarer (og jeg siterer) «Nope, den var utdatert»?
  Åssen svar er det fra en voksen mann som til og med har politiske ambisjoner i Venstre – et parti jeg vurderer å stemme på? Synes du svarer både barnslig, og at du blir svar skyldig – ved at du faktisk ikke greier å argumentere på saklig grunnlag.
  En annen ting; er det slik å forstå at du alene har et svært liberalt syn på narkotika (som er kriminelt), eller er det grunnfestet i partiprogrammet til Venstre.
  Hilsen Olav K, lektor UiO – (pendler Oslo – Bergen).

  Liker

 4. Olav: At dette innlegget skulle starte en slikl furore hadde jeg ikke ant Vedkommend som svarte på innleget ahdde faktisk lite med arguemnter å komme med om innlegget og det jeg skrev, derfor ble svarene veldig korte. Det virker du hover deg på dte koret og ikke svarer på innlegget du heller, men snakker emr om meg. Deg om det.
  Venstre har en anderledes narkotikapolitkk enn de andre parteien, men mitt personlige syn er mer radikalt. Men nå er ikke dette en venstreblogg, men min private.

  Liker

 5. Russen blir mer og mer uspiselig – synes artikkelen i Bergensavisen er god!
  Voksne og julebord?? Hva har det med dette å gjøre? Alle vet jo at folk oppfører seg idiot på julebord.

  Liker

  1. Steinar: Kankjse jobb noen år i vaktbransjen så får vi se om du lærer litt. Du vet mesteparten av faenskapen emd julebordende skrives aldri noe om. Hadd edu satt røde eller blå dresser på dem så hadde du ikke sett forskjellen

   Liker

 6. Tveiten kan umulig å fått med seg russens utvikling siste ti årene – men jeg regner med at det er de politiske skyggelappene som stenger for realitetene hahahaha.
  Det er en kjensgjerning at «mannen-i-gata» finner dagens russ rett og slett uspiselig. Det er noe som er gått ut på dato – dette særegne norske ego greiene.
  Ser at denne artikkelen om russ er fra i fjor – men den er minst like aktuell, og artikkelforfatter har gode poenger!

  Liker

 7. Du virker fullstendig blåst i hue, din dumme Venstre-politiker.
  Tydelig at du røyker mengder av et visst stoff…………..

  Liker

 8. Når jeg har lest litt igjennom denne bloggen din, så skjønner jeg jo virkelig godt at Venstre ikke vil ha deg i ledende posisjoner i partiet.
  Ser også hvordan du skriver på kritikken du har fått på dette russe-greiene. Det er jo faktisk DU som svarer barnslig og useriøst, og ikke innleggende. Men det er vel som en av innsenderne her sider, du har skyggelapper – og da er det ikke mye håp om saklig debatt.
  Det er også åpenbart at du er liberal ovenfor narkotika, og da går det vel noen «joints» i uka kan jeg forestille meg. Langvarig bruk av slikt drit sløver jo hjernen………..

  Liker

  1. Anders Stensen: Hei når jeg leser denne kommentaren så ser jeg at du er i begynnelsen av din karriere som et netttroll som kun liker å være stor i kjeften uten å ha noe å bidra med. Jeg kan banne på at du aldri ville turd å sagt noe av dette ansikt til ansikt med noen. Jeg håper du fikk noe ut av dette. At ditt ego fikk en liten bost der du sitter på gutterommet ditt uten stort å ta deg til.
   At du finner anonyme slegbemerkninger der folk kalle rmeg det ene og det andre er måten man skal drive voksen deatt på sier det aller meste om deg som person. Jeg tipper at du ikke engang har lest komemntarene.
   Jeg banner på at du heller ikke har lest innleggene mine om narkotika. Men for all del ser ut som du har en erfaring emd missbruk av disse mdilene, noe du viser til i siste setning. Joda missbruk sløver hjernen og du er et strålende eksempel på det.
   Må bare opplyse at jeg fortrekker at voksene mennesker kommenterer her. Så kanskje finn en annen blogg der det er folk på din egen alder.

   Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s