Petula Clark The Windmills Of Your Mind

sfrcBQU8oh0

Enkelte ganger er det vanskelig å velge når det kommer til hva som er best av originalversjonen og coverversjonen av en låt. OEn av de mest kjente versjonene av denne låten ble sunget av Dusty Springfield. Det var den jeg hørte helt til jeg tilfeldigvis oppdaget denne versjonen i filmen killing em softly. Jeg velger å poste denne da den ikke er den som pleier å spilles på radio. I tillegg er låten en av min favoritt kjærlighetslåter som frembringer minner fra en svunnen tid.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s