Beth Gibbons & Rustin Man ? Sand River

UA3dVUNOsMM

Beth Gibbons er ikke den største arbeidsnarkomanen her i verden. I løpet av en karriere på over 20 år har hun rukket å gi ut tre plater med bandet Portishead og en plate med en person som kaller seg Rustin man. Men når hun gir ut noe så er det alltid ekstremt bra. Ingen av platene er noen form for nedtur.

Denne låten er fra platen out of season. En sørgelig, melankolsk og vakker plate. Jeg har valgt akkurat denne låten fordi den sier mye om savn. Når mennesker dør eller forsvinner etterlater det store hull i oss. Man observerer alt det vakre i verden, men føler seg aldri som en del av den.

Autumn leaves
Beauty’s got a hold on me
Autumn leaves
Pretty as can be

Everyone can see
Everyone except me

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s