Judy Collins – «Both Sides Now» – Hit Single Version

A7Xm30heHms

Jeg har et meget personlig forhold til originalen av Joni Mitchell. Kjærlighet som ufrivillig dør og sorgen av dette er det ingen som setter så god musikk til som Joni Mitchell. De fleste som har fått med seg filmen love actually vil også kjenne igjen den versjonen.

Jeg ble opps på denne versjonen ved en tilfeldighet da jeg hørte den i sluttscenen av sesong 6 av tv-serien Mad Men. Judy Collins er absolutt fantastisk artist som har sunget coverversjoner av flere kjente låter som blant annet send in the clowns. Uansett slår ingen akkurat denne. Det er absolutt verdt å sjekke ut resten av katalogen hennes også som består av egen komponerte låter.

Begge versjonene gir meg noe spesielt. Er det ikke det man kaller å lage en perfekt coverversjon? 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s