Morphine – Rope On Fire

mifX_WnEv8E

Enkelte vennskap og forhold går enkelte ganger til grunne. Noen ganger vokser man fra hverandre, mens enkelte ganger er det omstendighetene rundt som ødelegger. Av og til ser man tilbake og ønsker at man skulle ha gjort sakene annerledes. Man skulle oppført seg og sagt noe helt annet enn det man gjorde. Men det skjedde ikke og ting blir ødelagt fro alltid. Man ønsker å ta opp tråden igjen, men smerten hos begge parter sitter så dypt at enhver påminnelse gjør alt verre. Av og til dukker det opp musikk som gjør deg klar over det. Dette er en slik låt.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s