Radiohead – There There

5u8lglJ5h1I

Psykiske problemer er noe som kan ramme deg eller andre rundt deg. Å holde orden i kaoset kan være et mareritt. Å holde det for deg selv uten at andre oppdager det kan være enda verre. Jeg vil allikevel si at det verste er når det skjer med noen som du er glad i. Å se et menneske råtne bort uten at du kan gjøre noe som helst er noe av det verste man kan oppleve. Denne sangen dedikerer til han som måtte gå før sin tid. Takk så mye sol.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s