Iggy Pop & Debbie Harry Sing «Did You Evah»

vu1af7eCMxM

 

Verken Debbie Harry eller Iggy Pop trenger noen nærmere presentasjon. Debbie som vokalist i bandet Blondie har flere legendariske hits og skapt en stil som har inspirert utallige kvinnelige artister i ettertid. Jeg var selv så heldig og fikk se henne live på Bergenfest i 2014. Dama var da 67 og man kan trygt si at hun eldes med stil. Kun en ting var galt med konserten og det var at den ikke varte lenger. For bandet har så mange hits og andre fete låter at de kunne holde på flere timer. De har selvfølgelig fått sin velfortjente plass i Rock and roll hall of fame.

Iggy Pop er the er virkelig et under. At han har klart å overleve så lenge som han har er et mirakel. Og til og med i dag fortsetter han å lage store plater og turnere verden rundt. Konsertene hans er legendariske i at han tar fullstendig av. Tro meg det er et syn alle burde få med seg.

Å få to slike personer sammen med på en låt er rett og slett fantastisk. Bare nyt.

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s