Ringo Starr – Weight Of The World

HAjq2uxLfpY

Ringo Starr er ikke den av medlemmene i The Beatles som har hatt størst solosuksess. Men noen godlåter har han allikevel hatt. Uansett så reiser mannen år etter år ut på turne for å glede både nye og gamle fans. Det kan umulig stå på pengene for han kommer høyt opp på listen når det gjelder rike gamle rockere.

Jeg skulle ønske personlig at han spilte denne gamle låten. Den ble en liten hit i 1992, men har uheldigvis i ettertid blitt glemt. Noe jeg finner utrolig trist. Personlig betyr låten noe for meg grunnet en hendelse samme året. Musikk ekspertene får si hva de vil om mannen sin karriere og låter jeg vil uansett være Ringe Starr fan til jeg dør. Og denne låten bør få sin renessanse. 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s