Photograph – Ringo Starr [Concert for George; Royal Albert Hall; 2002]

Ptctz_rnkJ8

Vanskelig og ikke å bli litt rørt av denne fremførelsen av en av Ringo Starr sin største hit. Han lagde den sammen med hans tidligere bandkollega og gode venn George Harrison. Dette opptaket er for minnekonserten til George Harrison som mange av hans musikalske venner arrangerte etter hans død. Under konserten blir det fremført låter av både Jeff Lynne (ELO) Tom Petty, Ravi Shankar for å nevne bare noen. Til og med Monty Pyton dukker opp. For de som ikke vet det så kan man takke George Harrison for at filmen Life of Brian ble laget. Hadde ikke han stilt opp med penger så hadde manuset antageligvis havnet i en skuff. Uansett denne låten blir her fremført som en hyllest til ham fra en av hans beste venner. Utrolig vakkert syntes nå jeg.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s