Peter Gabriel, games without frontiers, Massive Attack remix

mauZeyroS0Y

Å lage en remix er en stor kunst. Tro meg det finnes en mengde dårlige der ute. Og hvis du lurer så mener jeg faktisk at Kygo sine ikke er så bra som enkelte skal ha det til. Remixen av Marvin Gaye sexual Healing er forferdelig, men smaken er som kjent som baken. Etter min mening skal en god remix tilføre låten noe nytt samtidig til at den viser respekt for låtens sitt opphav. Dette er et eksempel på hvordan dette kan gjøres.

Massive Attack hadde sin storhetstid på 90 tallet, men holder det gående ennå. De har laget en rekke gode remixer, men dette er absolutt en favoritt.  Skulle ønske de kunne lage en samling med remixene deres, men vi får kose oss med denne til den dagen det skjer. 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s