Dimitri form Paris-A Very Stylish Girl (Tribute to Audrey Hepburn)

IXdtfqHn7CY

 Audrey Hepburn var et silikon av de store. Hun satt en standard som mange fulgte i ettertid. Hennes storhetstid på lerretet var veldig kort, men hun rakk å lage en rekke klassikere. Mest kjent er filmen breakefast at Tiffanys bygd på boken av samme navn fra den legendariske forfatteren Truman Capote.

Denne hyllesten er laget av den kjente franske djen Dimitri from Paris. Mannen som faktisk fikk meg til å interessere meg for den utskjelte sjangeren disko. Disko er faktisk langt mer en Bony M og Abba. Denne djen sine mikser og album blander nytt med gammel og kjent med ukjent. Hans album a night in the playboy mancion anbefales på det varmeste. Det gjelder også albumet Cocktail Disko som sikkert vil åpne ørene deres for artister dere ikke kjenner til innen sjangeren

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s