MILKY WAY og Technova

sq66jYoFx_c

Towa Tai er mest kjent som den ene djen i gruppen Deee-Lite som hadde en kjempehit med låte Groove is in the heart tidlig på 90 tallet. Det ble med den ene store hiten, men Tova Tai har holder det gående ennå. Trist nok er mange av hans album ikke tilgjengelig på noen av streaming tjenestene. Jeg har å sjekke ut både tidal og spotify uten suksess. Heller ikke i platebutikkene har jeg kommet over hans album. Kan sikkert få bestilt dem, men uansett burde dette geniet være tilgengelig i Norge. Uansett her er to utdrag som viser hans talent. 

gTetv0Xny7k

 

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s