The cultural high

 

Jeg utrolig imponert over hvordan netflix tør å legge ut en rekke dokumentarer som stiler kritiske spørsmål rundt flere ulike samfunnsspørsmål som både narkotika, økonomi osv. Dokumentarer som er politisk ukorrekte i sin virkelige betydning av ordet. Jeg skal her fremover legge ut trailere til disse dokumentarene med en begrunnelse for hvorfor akkurat du bør se på dem.

Artige med disse er at mange av disse temaene for man ikke lov til å diskutere i norsk media, noe undertegne fikk oppleve da ansvarlig redaktør i Radio Puddefjord Magnus S Johannssen sparket meg grunnet at jeg tok opp dette temaet om norske cannabislover på luften. Ikke bare ble jeg kastet, jeg ble truet med søksmål noe som viser hvor vanskelig dette teamet er. Mer om saken kan man lese om i innlegget: Sendingen som ble for sterk for radio Puddefjord.

Uansett her er dagens anbefaling som er den anerkjente dokumentaren, the cultural high

 
 
GRvo9QabEIg

Noen gang lurt på hvorfor cannabis er forbud?

Hvorfor debatten blir slått så hard ned på?

Hvorfor myndighetene lyver for deg?

Disse spørsmålene og flere blir tatt opp i denne dokumentaren. Filmen måtte ty til crowdfunding for å lages, noe som burde si sitt. Denne ligger på norsk netflix.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s