Reefer Madness

video:reefer madness

Hvordan myndighetene verden over i sin tid forsøkte å skremme oss med alt de mente var farlig er ikke over. Også i dag foregår det en propaganda for å skremme oss fra den fæle grusomme cannabisplanten. Selv om virkemidlene har endret seg så er fortsatt usakeligheter der. Fremover har jeg tenkt å poste en rekke av disse gamle filmene. Først ute er klassikeren Refer Madness som har fått en kult status flere steder. Såpass at noen faktisk har laget en musikal versjon av den. Her er det bare å finne frem popkornet og le rått. Spre den gjerne.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s