sex madness

video:sex madness

lesbisk sex, sex før ekteskapet og mye annen synd. Jepp i 1938 viste de virkelig hvordan de skulle stoppe den gale ungdommen for å delta i slike syndige aktiviteter. Verden var mindre komplisert før og synden var mer klar. Jeg klarer ikke å la være å bli fasinert av disse filmene som skulle vøre klare advarsler, men endte egentlig opp som ren underholdning en og måte for folk å få se den syndige verden de egentlig ikke skulle delta i. Beste måten å få sex og vold inn i en film er å lage det som en såkalt dokumentar. Uansett nyt Sex madness.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s