THE MIRACLES Ain’t Nobody Straight In L.A

Første gang jeg hørte denne låta så trodde jeg at det var noen som hadde stjålet navnet til The Miracles og hadde forsøkt seg på en dårlig spøk. Det viste seg at det ikke var en spøk og gruppa som blant annet har hatt Smokie Robinson i sine rekker har gitt en låt med dette navnet.  Låta er fra 1975 og The Miracales var ikke et ukjent band på denne tiden, tvert derimot.

At de torde å gi ut en låt som dette i en tid da folk hadde et langt mer konservativt syn på homofili er ganske utrolig. Jeg vokste selv opp med omgivelser der spøker og omtale om homofile var ganske stygge, men det var i Telemark på 80-90 tallet. Jeg tør ikke å tenke på hvordan det var på 70 tallet, spesielt ikke et land med alt for mange kristen konservative skrullinger.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s