Jeg har lyst å lage et nytt realityprogram

Photo by Tim Mossholder on Pexels.com

Jeg har lyst å lage et nytt realityprogram og jeg håper at noen i tv og filmbransjen tenner på min geniale idé. I likhet med andre konsepter så kan ikke alle få lover til å delta. Så er du ikke millionærer eller milliardærer så må du nok dessverre nøye deg med å se på. Eneste unntaket fra regelen er hvis du er fra partier som mener at folk som går på Nav er snyltere og at grunnen til at folk er fattige er fordi de ikke jobber hardt nok. Personer som er av den oppfatning av kritikk mot de rikeste her i landet kun er sjalusi kan også få mulighet til å delta.

I motsetning til paradise hotell så betyr ikke utseende noe som helst og man trenger heller ikke å ha sex med de andre deltagerne.

Konseptets er faktisk ganske enkelt, nemlig at de må leve på den laveste satsen til NAV eller i et skikkelig lavlønnet yrke.

De får ikke lov til å ha med seg noen form for hjelpemidler og alt må betales med den lave lønna de tjener eller det de får utbetalt av Nav. Hvor mange ville ha klart 4 måneder? Hvor mange ville fått et nytt perspektiv på livet? Så hvem vil produsere et slikt show og hvem melder seg frivillig til å være med?

Trond Wathne Tveiten

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s