Hurra for gående i Loddefjord!

Photo by Steven Arenas on Pexels.com

Den siste tiden har det blitt rapportert om helsefarlig byluft, køer i stampe langs veiene og manglende passasjerer på byens busser og bybaner. Skal Bergen kutte utslipp i tråd med klimamålene våre, ta vare på natur og grøntområder og sørge for frisk luft for innbyggerne, er vi nødt til å gjennomføre tiltak som gjør det enklere å la bilen stå.

Derfor er jeg jublende glad for at byrådet i Bergen nå har satt igang planer som gjør det enklere og bedre å være gående i Loddefjord! Det er satt av over 10 millioner kroner til en rekke tiltak som skal gjøre det mer attraktivt å ferdes til fots i bydelen. I Olsvik og Loddefjord skal det etableres åtte gangveier, og flere slitte snarveier og stier skal oppgraderes slik at det blir enklere for Loddiker å gå.

At vi gjør det enklere å velge gange og sykkel er ikke bra for folkehelsen, men også bra for byluften, for mindre støy og reduserte utslipp. MDG jobber hver dag for at det skal bli enklere å leve og reise miljøvennlig, både i sentrum og i bydelene. Dette er en skikkelig gladsak for de som reiser til fots i Loddefjord!

Trond Wathne Tveiten

Vara til bystyret for MDG

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s