Interpellasjon om tilrettelegging for gode tur- og friluftsmuligheter for hele Bergens befolkning.

Photo by Nextvoyage on Pexels.com

Vi har nå behandlet en viktig interpellasjon om tilrettelegging for gode tur- og friluftsmuligheter for hele Bergens befolkning.

Her er mitt Innlegg i saken: Vi i MDG vil helhjertet gi vår støtte til intensjonen i denne interpellasjonen. Det er ingen tvil om at MDG er opptatt av et godt friluftsliv for alle, med en fornuftig tilrettelegging. Samtidig er det viktig å huske på at naturen har sin egen verdi, ikke kun verdi når mennesker kan ta den i bruk på ulike måter. En tilrettelegging må ta mange hensyn til flora og fauna, og ikke minst må vi være oppmerksom på mulig lysforurensing.

Selv går jeg ofte på tur på løvstakken og ved Krohnegårdsvannet og har mye glede av det. Turer ute i fri natur er godt for både kropp og sjel, spesielt når hele samfunnet over lang tid var stengt ned. Vi er heldige her i Bergen som har så enormt mye flott natur å bevege oss i, og mange steder er godt tilrettelagt for mange brukergrupper.

Vi heier på friluftsliv, og håper interpellantene er fornøyd med svaret fra byrådet.

Trond Wathne Tveiten

Laksevåg MDG

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s