Legaliser cannabis lokalt                          

Photo by RODNAE Productions on Pexels.com

Ære de politikerne som nå foreslår at man skal lokale rusreformer i Bergen og Oslo. Det at så mange politikere rundt omkrig i små bygder, byer og tettsteder ikke ser alvoret i hva storbyene i dette landet sliter med er både tragisk og pinlig. Personlig mener jeg at reformen som er foreslått ikke går langt nok å det er på tide at vi tar et steg videre.

I forrige bystyremøte foreslo venstre at vi Bergen skulle lage en egen lokal rusreform siden ap, FrP og Senterpartiet på stortinget stemte imot å gjøre dette landsdekkende. Jeg vil derimot foreslå at man går enda lenger et Venstre sitt forslag og heller lager en lokal ordning med lovlig salg og regulering av cannabis.

Luxemburg, Tyskland Og Thailand er nå land som er i ferd med å legalisere cannabis, men flere andre land planlegger å gjøre det samme. I Norge har vi en god reguleringsmodell for alkohol som kan kopieres til å også gjelde cannabis. Bergen bør her være en forgangs by og vise vei.

Trond Wathne Tveiten

Vara til bystyret for MDG

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s