Laksevåg fortjener bedre

Photo by Paul Gru00e4ber on Pexels.com

I bystyremøte i mai kom det ganske klart frem hvilke partier som faktisk tok desentraliseringa av makt og Laksevåg sine interesser på alvor. Det er påfallende at de i opposisjonen som er imot bydelsstyrer også er de som klager over at byrådet ikke leverer for bydelen.

Flertallet i bystyret sa ja til bydelstyrerer, men jeg må allikevel utrykke en viss misnøye. Det at det ikke blir direktevalg i denne omgang er utrolig trist, men forståelig. Det faktum at det fortsatt ligger i det blå hva som konkret skal legges til bydelen er ikke bra.

I de to siste valgene tok jeg iniativ til Aksjon Laksevåg. Dette var en liste over alle partiers listekandidat fra bydelen slik at velgeren kunne kumulere og være med å gi slengere for å løfte kandidater fra bydelen inn i bystyret.

Dette hadde faktisk en effekt og var et signal til politikerne at man kan ikke bare regne med Laksevåg sin blinde støtte og vage løfter fra politikerne i bystyret.

Politikerne har ofte en tendens til å tenke på den bydelen de kommer fra og der de har velgerne i ryggen. Det er derfor viktig også vi neste lokalvalg at bydelens innbyggere bruker deres rette il å kumulere og gi slengere for få flest mulig politikerne fra bydelen inn i bystyret

Trond Wathne Tveiten

Vara til bystyret for MDG

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s