Storm i et vannglass

For noen uker siden la rolleforståelseutvalget en rapport som viser samrøret mellom politiet og den private foreningen Norsk narkotikapolitiforening. De fleste politiske partiet med hederlige unntak er stille. Justisministeren ror seg unna og høyre som bestilte rapporten sier intet. Stilheten blant folk flest er også til å føle på, men når Sofie Elise legger ut et bilde med narko humor ja da får folk moralsk panikk. Sofie Elise har kanskje dårlig humor, men det hun har gjort er ikke nærheten av det som kommer frem i rolleforståelse utvalget sin rapport.

Trond Wathne Tveiten   

MDG Politiker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s