Ungdomshus i Øvregaten 23 i Bergen

Photo by Nextvoyage on Pexels.com

Da er maimøte i bystyret Bergen i gang jeg har holdt mitt første innlegg for dagen. Dette var om ungdomshus i Øvregaten 23.

Takk ordfører,

MDG vil gi full støtte til interpellasjonen fra representanten Madsen Berg om å gjøre Øvregaten 29 til et permanent kommunalt ungdomshus.

Ungdommen i Bergen fortjener et trygt og inkluderende sted hvor de kan møtes og utfolde seg fritt. Øvregaten 29 har allerede vist seg å være en stor suksess som midlertidig ungdomshus, og det er svært positivt å gjøre denne lokasjonen til et permanent kommunalt ungdomshus.

Det å ha et fast samlingssted vil gi ungdommene en følelse av tilhørighet og stabilitet, og bidra til å skape et tryggere og mer inkluderende miljø for ungdommen i Bergen. Å gi ungdommen et sted å samles og uttrykke seg vil også kunne ha en positiv effekt på deres psykiske helse og trivsel.

Jeg mener at dette er en viktig investering i fremtiden vår. Å gi ungdommen et permanent samlingssted vil ikke bare bidra til å skape et tryggere og mer inkluderende samfunn, men også bidra til å øke trivselen og livskvaliteten for våre ungdommer.

Jeg håper derfor Øvregaten 29 en dag kan bli et permanent kommunalt ungdomshus. Dette vil være en viktig og positiv investering i fremtiden vår og bidra til å gjøre Bergen til en enda bedre by for alle.

Takk ordfører.

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s