Interpellasjon nr. 24 om Utvidelse av ungdomskortet i Bergen

Photo by Pixabay on Pexels.com

Det blir litt oppdateringer i dag fra bystyremøte. Her er innlegget jeg holdt i debatten om utvidelse av ungdomskortet

Ordfører

MDG støtte interpellasjon nr. 24 fra Odd Arild Viste (R) og Magne Hagesæter (R) om utvidelse av aktivitetskortet til alle barn i Bergen. Som vi alle vet, er det mange barn og unge i Bergen som ikke har de samme mulighetene som andre til å delta på fritidsaktiviteter. Dette er uheldig, da det kan føre til sosial utstøting og økt ensomhet.

Aktivitetskortet er et fantastisk tiltak som har gjort det mulig for mange barn og unge i Bergen å delta på fritidsaktiviteter som de ellers ikke ville hatt råd til. Det er derfor svært positivt at Rødt ønsker å utvide ordningen til å gjelde alle barn i Bergen.

Jeg mener at dette er en viktig investering i fremtiden vår. Å gi alle barn og unge muligheten til å delta på fritidsaktiviteter vil ikke bare øke trivselen og livskvaliteten deres, men også bidra til å skape et mer inkluderende samfunn og redusere sosiale forskjeller. Vi må huske på at alle barn fortjener å ha muligheten til å delta på fritidsaktiviteter, uavhengig av deres foreldres økonomiske situasjon.

Jeg vil derfor oppfordre bystyret til å støtte forslaget om utvidelse av aktivitetskortet til alle barn i Bergen. Dette vil være en viktig og positiv investering i fremtiden vår og bidra til å gjøre Bergen til en enda bedre by for alle.

Takk

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s