Hoves snuoperasjon
Jeg kan ikke annet enn å smile litt over byrådets plutselige 180 graders snuoperasjon når det gjelder Grafittivegger. Jeg begynte med saken for noen år siden i Laksevåg bydelstyre, purret flere ganger og spurte om man ikke skule få vegger i bydelene, uten å få svar. I BA 13. mai presenterer Hove saken som noe de har funnet opp selv. Uansett er jeg glad på vegne av grafittikunstnerne og synes det er viktig at dette miljøet endelig blir tatt på alvor.

Trond Wathne Tveiten
8. plass på Venstres liste

2 kommentarer

  1. Hi Trond,
    I just heard about the bombing and shooting. Utterly unbelievable! I hope you and your friends are OK. So crazy that he targeted the young labour members. I hope you read this cause I’ve lost your email address.
    Stay safe,
    Simon

    Liker

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s