Ringu 2

Grøssere skal egentlig ikke ha oppfølgere hvis du spør meg. Det å kunne gjenta en overraskelse er nærmest umulig, men enkelte ganger har man ikke noe annet valg.
Den ene grunnen til det er at det er så mye penger inne i bildet at man føler det som en plikt å lage en nye en, for å melke fenomenet mest mulig. For det andre kan det være at regissøren selv ikke helt vet når han skal stoppe sitt skaperverk. For det tredje kan det være at regissøren fikk tilbud om en svær sjekk med penger.

Nå kan jeg ikke si at jeg hadde de store forventningene til denne filmen, men jeg ble ikke så skuffet som jeg hadde ventet meg.

Filmen fortsetter der den forrige stoppet. Det viser seg at den onde ånden fortsatt ikke har sluppet taket og oppsøker journalisten  Mai Takano selvfølgelig blir mange flere trekt med i dette med død og fordervelse som resultat. Dette ender i at man igjen må grave i fortiden også i stille mennesker til ansvar for sine handlinger. Jeg skal ikke gå alt for dypt inn i handlingen her, fordi det skal så lite til for å avsløre noe.

Uannsett, en oppfølger holder sjeldent mål, men denne er regelen som bekrefter unntaket. Filmen er helt grei for oppfølger å være. Å si at den gjorde like stor inntrykk som film nr en ville være å lyve, men allikevel å oppleve den første kjærligheten to ganger er umulig på alle fronter.
 
Mye av stemningen er den samme som den forrige. Litt grå aktig filming og telefonsamtalene. Det overnaturlige som ser ut til å ta bolig i alt og selvfølgelig suksess-ingrediensens små skremmende barn med tomme øyne og langt svart hår.

Lot du ikke deg skremme nok av den første, vil du nok ikke bli skuffet denne gangen heller. ?Never change a winning game er det noe som heter, noe som jeg til dels kan være eng i, men et sted går grensen. La oss slippe å se film nr 3

Legg igjen et svar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s